sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Proteiinitäydennystä vegaanille härkäpapupastasta



Tällainen mielenkiintoinen tuote sattui silmään kaupassa. Tämä on monta kertaa kalliimpaa kuin tavallinen pasta, mutta kätevä tapa lisätä proteiinia vegaanin ruokavalioon tai kenen tahansa. 20% protskua on hyvä määrä. Kuitua tässä on myös enemmän kuin normaalissa pastassa. Vegaanilla toki ei kuidusta todennäköisesti ole puutetta, mutta sekaanilla saattaa olla. Härkäpapu on kotimainen tuote, joten tässä on ekologistakin näkökulmaa. Durumvehnäjauho näkyy tosin tulevan Ranskasta tai Kanadasta. Mutta tästä löytyy myös gluteeniton versio, jossa on vehnän sijasta suomalaista tattarijauhoa.

Makua en ole testannut, mutta minusta pasta maistuu aina hyvältä, joten olen aika varma, että tämäkin on OK. Mitä mieltä sinä olet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti