tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ikääntyvän ruokavalio 2014

25.4.2014 pidin Kaavilla Hengitysyhdistyksen tilaamana luennon ikääntyvän ruokavaliosta. Paikalla oli noin parikymmentä senioria ja olen siihen oikein tyytyväinen vaikka enemmänkin odotettiin. Tämä porukka oli kuitenkin selkeästi kiinnostunut jakamastani tiedosta ja oli aktiivisesti äänessä kysellen ja kommentoiden. Tilaisuus meni oikein mukavasti ja yleisö oli aktiivisesti äänessä. Porukkaa oli vajaa parikymmentä paikalla ja olen oikein tyytyväinen siihen vaikka enemmäkin odotettiin.  Voin tulla jakamaan tätä ravitsemustietoa myös sinun tilaisuuteesi!
Luennollani on tieteellinen pohja ja käsittelen etenkin mediassa olleita ravintokeskusteluita. Otan kantaa mm. rasvan, suolan, antioksidanttien ja lisäravinteiden käyttöön ja siihen mitä meidän ylipäätän pitäisi syödä, että eläisimme mahdollisimman pitkään terveenä. Jätän aina aikaa myös kysymyksille, jotta jokainen saa sitä tietoa mitä on tullut hakemaan.

Ota yhteyttä sähköpostilla: holopainen.reino@gmail.com
tai puhelimella: 045-86377212 kommenttia:

  1. Asiapitoinen luento ja hyvä nimenomaan termien avaaminen. Paljon jaetaan tietoa, mitä pitäisi syödä. Tässä kerrottiin MIKSI jotakin ruoka-ainetta tarvitaan kehomme hyvinvoinnin kannalta. Kiitos!
    - yksi kaavilainen -

    VastaaPoista
  2. Hengitys, Hengitysliiton jäsenlehti nro 3/2014 sisältää Minna Lindgren´in kirjoituksen Viimeinen henkäys. Se käsittelee ihmisen elämänkaaren loppuvaiheita. Mielenkiintoinen osio siinä on kappale 3, joka alkaa : "Solutasolla elämä sisältää kuoleman".
    Siinä on Reino Holopaisen luennon alkuydin lyhyesti. Luento IKÄÄNTYVÄN RUOKAVALIO antaa ravinto-opastusta ja sitä kautta tietoa oman kehonkuntomme ylläpidosta. Ravinnolla ja liikunnalla kannattaa vaikuttaa itseensä ja elämäänsä. Terveisin Helin jäsen nro 83217.

    VastaaPoista